TP-Link Archer C64 cu procesor de 1,2 GHz | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

TP-Link Archer C64 cu procesor de 1,2 GHz

Află mai multe în categoria: Stiri

TP-Link lansează noul router Wireless Dual-Band Gigabit Archer C64, care asigură conexiuni neîntrerupte și performanță de înaltă calitate.

TP-Link Archer C64

TP-Link Archer C64

Archer C64 îmbină performanțe de top și funcții speciale, oferind astfel experiențe de top tuturor utilizatorilor, fie că este vorba despre conexiunea de la birou sau cea de acasă.

„Tehnologia evoluează din ce în ce mai mult, iar noul router Archer C64 ne dovedește acest lucru. Din acest motiv ne dorim să oferim utilizatorilor experiențe cât mai performante și sigure, toate acestea într-un design modern și îndrăzneț. Avem încredere că acest dispozitiv o să devină în curând unul dintre cele mai populare modele de pe piață, datorită conexiunii Gigabit performante, la un preț competitiv”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Archer C64 este alimentat de un procesor de 1,2 GHz și beneficiază de un port WAN, dar și de patru porturi Gigabit LAN, oferind astfel viteze de zece ori mai rapide decât conexiunile Ethernet standard. Routerul integrează, de asemenea, tehnologia Dual-Band, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive, precum și conexiuni fluide. Astfel, banda de 2,4 GHz facilitează navigarea pe internet și trimiterea e-mailurilor la o viteză de 400 Mbps, în timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867 Mbps și asigură experiențe de gaming și streaming fluide și de calitate.

Mai mult, tehnologia MU-MIMO oferă de două ori mai multă eficiență, întrucât routerul va comunica simultan cu multiple dispozitive. Spre exemplu, într-o după-amiază de vară petrecută alături de familie și prieteni, toți membrii se pot bucura de conexiuni stabile la internet, fără efecte asupra performanței, în timp ce copiii se pot bucura de un film neîntrerupt sau, de ce nu, de o experiență de gaming memorabilă – fără lag.

Conexiuni fără lag

De asemenea, pentru mai multă siguranță, Archer C64 oferă funcția de control parental, care blochează conținutul neadecvat și setează limite zilnice pentru timpul petrecut în mediul online al celor mici.

Conectarea mai multor dispozitive poate avea efecte negative asupra performanței, însă Archer C64 face excepție de la acest aspect. Astfel, consola de gaming din living, televizorul pe care rulează filmul preferat în camera de oaspeți de la etaj, precum și computerul din birou sau smartphone-urile pot fi conectate simultan, beneficiind de aceleași conexiuni stabile și sigure, datorită funcției Beamforming care, prin intermediul celor patru antene externe performante, detectează dispozitivele și concentrează puterea semnalului wireless către acestea, pe întreaga suprafață a locuinței.

Datorită nevoilor diferite ale utilizatorilor, Archer C64 este soluția ce oferă atât conexiune prin fir, cât și una wireless, acest aspect putând fi ales chiar de către utilizatori. Mai exact, aceștia pot schimba modul de lucru al routerului în modul Acess Point, pentru a transforma rețeaua de Internet dintr-una cu fir, într-una wireless, care le oferă mai mult confort.

În plus, pentru a beneficia de o conexiune la internet cât mai bună, dar și de o experiență online așa cum își doresc, Archer C64 pune la dispoziția utilizatorilor funcția Smart Connect, care permite routerului să atribuie automat dispozitivele conectate către banda Wi-Fi care oferă cea mai rapidă viteză, în timp ce Airtime Fairness optimizează timpul alocat pentru transmiterea pachetelor de date în același timp pe mai multe dispozitive.

Rețea securizată WPA3

Archer C64 dispune și de cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care oferă noi funcții pentru a îmbunătăți securitatea în rețelele personale. Astfel, o criptare mai sigură și o protecție sporită împotriva atacurilor Brute-Force protejează rețeaua Wi-Fi.

De asemenea, Archer C64 poate fi configurat rapid și ușor prin intermediul aplicației TP-Link Tether. În doar câteva minute, utilizatorii se pot bucura de o rețea performantă, aliatul perfect pentru orice nevoie de conexiune.

Pentru semnalarea oricăror situații legate de echipamentele TP-Link, compania oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.011.290, acolo unde specialiști TP-Link cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produsele companiei și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

Modelul Archer C64 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 139,99 lei.

Taguri: ,

Scrie un comentariu