F1 2021 este lansat oficial | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

F1 2021 este lansat oficial

Află mai multe în categoria: Featured, Stiri

Codemasters și Electronic Arts îi invită pe jucători în lumea curselor de Formula 1, lansând astăzi jocul F1 2021, disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și PC, prin Steam. Cea mai nouă versiune din seria prestigioasă F1 aduce în prim-plan echipele, piloții și circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA din 2021 și introduce un nou mod Story, un mod Career extins cu opțiunea pentru doi jucători și trei circuite noi – Portimão, Imola și Jeddah – disponibile gratuit pentru toți jucătorii sub formă de conținut accesibil după lansare.



În așteptarea Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, care va avea loc în acest weekend, pe 18 iulie, Codemasters prezintă noi imagini din joc capturate pe Xbox Series X, permițându-le spectatorilor să pătrundă în atmosfera circuitului de elită Silverstone.

În Braking Point, noua poveste din Story mode, jucătorii experimentează lumea plină de farmec a F1® pe măsură ce progresează în clasamentul de Formula 2 și au sansa la celebritate în Formula 1, dinamica echipei din viața reală și întâlnirile dramatice cu alți piloți din grilă fiind autentic recreate în joc. Modul Career extins introduce o opțiune de co-op, permițându-le prietenilor să evolueze în aceeași echipă sau să aleagă calea duelului, concurând unul împotriva celuilalt în sesiuni de cursă desfășurate în sincron. Modul Career oferă, de asemenea, opțiunea Real-Season Start, care le permite jucătorilor să-și înceapă cariera în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

„Entuziasmul din jurul cursei de Formula 1® este cu adevărat palpabil în acest sezon și lansarea F1 2021 pe consolele actuale și cele de ultimă generație ne oferă ocazia de a reuni jucători din întreaga lume și de a-și crea propria legendă în F1. Suntem încântați să le putem oferi jucătorilor asemenea experiențe și sperăm să se bucure de joc, pe măsură ce avansează în clasament și se întrec pentru șansa de a câștiga totul.”, spune Lee Mather, Franchise Game Director, Codemasters.

F1 2021

Pe consolele next-gen, F1® 2021 se mândrește cu noutăți la nivel vizual care includ modele și texturi îmbunătățite, dar și noi moduri de deteriorare ale caroseriei și anvelopelor. Sistemul Ray Tracing asigură fotorealismul reluărilor, scenelor cinematografice și al modului Photo. Opțiunea Performance Mode permite jocului să ruleze cu o frecvență de peste 60 de cadre pe componentele hardware compatibile, iar jucătorii de pe platformele next-gen vor experimenta de asemenea timpi de încărcare îmbunătățiți.

Beneficiile ediției digitale Deluxe includ șapte piloți emblematici F1 pentru utilizare în My Team, împreună cu un conținut exclusiv de personalizare, 18.000 PitCoins și Braking Point Content Pack.

Conținul F1 2021 este evaluat ca fiind adecvat tuturor categoriilor de vârstă, începând de la copiii peste 6 ani, și este acum disponibil la prețul de 250 RON.

Taguri: , ,

Scrie un comentariu